Styre og utvalg

Klubbens StyreLeder

Hilde Saugestad

E-post:  hilde.saugestad@gmail.com

Kommer fra Sprova, ei lita bygd mellom Steinkjer og Namsos, og bor her sammen med samboer Kim Sørensen, og 2 jenter, Oda og Ylva. Vi har nylig også fått godkjenning på eget kennelnavn, og er blitt stolt oppdretter under navnet Kennel Steinfjellet. Har ei weimaraner tispe, som også er vår første. Vi er aktive på fuglejakt, jaktprøver. Nyter ellers også det friluftslivet har å by på, og da er selvfølgelig hunden med. Ser frem til å bidra for klubbens og rasens beste, sammen med en engasjert og positiv gjeng. 


Nestleder 

Mari Galåen

E-post: marigalaaen@hotmail.com 

Holder til i Sandefjord med mann, barn og fem hunder, hvorav tre er Slovakisk Vorstehhund Strihåret. Vi er oppdrettere av Srhp under kennelnavnen Huntingtales. Er ivrig på utstilling, prøver og ikke minst på jakt! Bruker Srhp aktivt både på fugl og som ettersøkshund. Er utdannet ettersøksdommer i NKK. Jeg har også fått den store tilliten som leder av avlsrådet i klubben, et arbeid jeg synes er veldig interessant og givende. Gode jakthunder med mentalitet og helse i behold, det er det vi må jobbe mot. Jeg er også engasjert i NJFF og sitter for øyeblikket som styremedlem og kvinnekontakt i regionslaget her nede. Prøver å bruke så mye tid utendørs med hundene som mulig, og koser meg maks med det. Gleder meg til å ta fatt på et nytt år i styret for denne flotte klubben her! 


Styremedlem 

Lisa Asmervik

E-post: lisa@potensial.com

Vi kjøpte vår første Weimaraner korthår for 6 år siden og i skrivende stund har vi 3 tisper på gården og 5 tilsammen i kennelen.

Vi bor på en gård nord for Trondheim og driver kennel Potensial der. Vi har hatt to kull med valper på vår eldste tispe. Jeg er aktiv og er med på det meste innenfor hund i fritiden. Ettersøk, jakt, apport og utstilling. Trives godt med rasen Weimaraner, synes den er allsidig og en arbeidsom rase å jobbe med. Har sittet i Norsk Weimaraner klubb sitt styre i 2 år og skal nå fungere som vara. Gleder meg til å fortsette med styrearbeid i klubben. Sitter også som styremedlem i den Svenske Weimaraner klubben, Sweik.


Styremedlem

Hege Bergersen

E-post: hbergersen@hotmail.com

Jeg bor på Drevsjø med samboer og to «barn», som nå har blitt ungdommer. Jeg er oppvokst med, og har alltid hatt hunder. Vi har nå Weimaraner Langhåret og Jämthund, og har hatt et kull på førstnevnte. Der beholdt vi en tispe, så nå har vi to Weimaraner Langhåret. Jeg er aktiv med hund på treninger, kurs, jakt, prøver og utstilling. Jeg vektlegger at Weimaraner er en jakthund, men at den også skal fungere som familiehund de resterende dagene i året. Jeg liker veldig godt allsidigheten som rasen har. I tillegg til vervet som styremedlem i NWK er jeg aktiv i flere lokale lag og foreninger, i hovedsak innen jakt og friluftsliv. 


Styremedlem og kasserer
Hannah Boberg

E-post: hannahboberg@hotmail.com

Mitt navn er Hannah, født i 1995 og bosatt i Trøndelag. Har to weimaranere, en født i 2020 og en i 2022. Sammen med samboeren min driver vi med både utstilling, prøver og fuglejakt - med verdens beste rase. Føler meg veldig heldig som får ta del i klubbens styre og gleder meg til å se klubben fortsette å vokse!


Varamedlem

Gjermund Strømnes

E-post:  gjermund.stromnes@ragnsells.com

Godt oppe i femtiårene og bosatt på «Øssia» i Fredrikstad med kona Trine og tispa Maple. Korthåret Weimaraner som akkurat har fylt 4 år. Har min andre Weimaraner nå og har gått i de fleste fallgruver som finnes. Engasjementet er først og fremst knyttet til avl og bruk av bikkja. Det er flest hverdager så at vi har en frisk og velfungerende hund i hverdagen er et absolutt. Trening og aktiviteter bidrar til dette. Østfold Fuglehundklubb har et fantastisk og inkluderende miljø hvor vi har lært mye, både til hverdag og jakt. Jakter fugl når mulighetene er der, og vi har sammen utdannet oss til ettersøksekvipasje. Som styremedlem vil jeg arbeide for samarbeid, fremme rasen i fuglehund-verden og pushe så mange som mulig ut i aktiviteter og konkurranse når mulighetene byr seg. Ta gjerne kontakt for en prat om det er noe jeg kan bidra med.JAKTUTVALG 

 Egil Salthammer 

E-post: esaltham@yahoo.no 

Fredrik Sunde 

 E-post: fredrik.sunde@gmail.com UTSTILLINGSKOMITÉ

Avd Sør-øst:

Malin Nord Gravdal

E-post: malin.ng@hotmail.com

Mitt navn er Malin. Jeg er født i 1993, har bosatt meg utenfor Larvik, og lever sammen med mine fine tre; en Australian Shepherd og to Weimaranere født i 2017 og 2021. Du kan ofte finne oss i utstillingsringen eller på tur utstyrt med et kamera. Det er ingen hemmelighet at jakt og blodspor er det som står aller høyest i kurs hos oss. Men, i hverdagen driver vi aller mest med snørekjøring, kickbike, rallylydighet og blodspor. Vi er supertakknemlige for å få være en del av utstillingskomiteèn, og ser fram til å bidra til både klubben og rasens beste. 


Hanna Lilleheil Aasterød

E-post: hanna-aa@hotmail.com

Jeg heter Hanna, og er født i 1995. Jeg bor på en liten øy i nedre Telemark med fire hunder der to av dem er Weimaranere. På fritiden liker vi å trene apport, blodspor og rally-lydighet. Jeg har ambisjoner om å kunne ta jegerprøven og delta på både apportprøver og blodsporprøver i fremtiden. Jeg er takknemlig for å kunne være medlem av denne klubben og se den vokse.


Avd Trøndelag:

Lisa Asmervik 

lisa@potensial.com 

Les mer om Lisa Asmervik under "Varamedlem".VALPEFORMIDLING, MEDLEMSKONTAKT OG AVLSRÅDSLEDER: 

 Mari Galåen 

E-post: marigalaaen@hotmail.com 

Les mer om Mari Galåen under "Nestleder".VALGKOMITÉ

Leder

Tom Eirik Kragh

E-post: kragh-tom@hotmail.com

Medlem:

Kristin Marro Skotnes

Medlem:

Åshild Hatling

Varamedlem:

Charlotte Marie Storm Breivik


REDAKTØR 

Ledig! 

(Mari Galåen midlertidig)

 Ønsker du å hjelpe oss med redaktørjobben, eller sitter du på innlegg du ønsker å sende til sidene våre i Fuglehunden? Send mail til norweim@hotmail.com