Avlsrådet

Avlsrådet


Leder for avlsrådet

Mari Galåen

E-post: marigalaaen@hotmail.com

Holder til i Sandefjord med mann, barn og fem hunder, hvorav tre er Slovakisk Vorstehhund Strihåret. Vi er oppdrettere av Srhp under kennelnavnen Huntingtales. Er ivrig på utstilling, prøver og ikke minst på jakt! Bruker Srhp aktivt både på fugl og som ettersøkshund. Er utdannet ettersøksdommer i NKK. Jeg har fått den store tilliten som leder av avlsrådet i klubben, et arbeid jeg synes er veldig interessant og givende. Gode jakthunder med mentalitet og helse i behold, det er det vi må jobbe mot. Jeg er også engasjert i NJFF og sitter for øyeblikket som styremedlem og kvinnekontakt i regionslaget her nede. Prøver å bruke så mye tid utendørs med hundene som mulig, og koser meg maks med det. Gleder meg til å ta fatt på avlsrådsarbeidet for denne flotte klubben her!  


Avlsrådsmedlem
Trine Strømnes

E-post: trinestroemnes@gmail.com

Bor i Fredrikstad og har hatt kurs i avlsarbeide i regi av NKK. Er opptatt av riktig avl og linjer for opprettholdelse av en gammel rase. Vi har nå en Weimaraner Korthår-tispe født i 2019, men har hatt flere tidligere. Min mann og voksne barn bruker henne på fuglejakt. Hun er også godkjent ettersøkshund og har oppdrag der. Vi er aktive i Østfold Fuglehundklubb. Stiller også på utstilling og prøver.  Ellers er hun et familiemedlem med turer hver dag og kosestunder med stort og smått.


Avlsrådsmedlem

Hilde Saugestad

E-post: hilde.saugestad@gmail.com

Jeg heter Hilde Saugestad og holder til i Trøndelag. Har hatt Korthåret Weimaraner, Himingfjellets Luna, siden 2016 og er ny i avlsrådet (2022). Vi hadde vårt første Weimaranerkull i 2022, under kennelnavnet Steinfjellet. Synes det er spennende å få være med å drive rasen i god retning. Ønsker å fremme avl som forebygger sykdom, for at Weimaraner og Srhp skal opprettholdes som de friske rasene de er i dag.


Avlsrådsmedlem
Marte Furulund

E-post: marte_furu@icloud.com

Jeg heter Marte Furulund og bor med mann, hunder og hester på en gård ved Gardermoen. Jeg er vokst opp med Langhåret Weimaraner, og kjøpte min første egne hund i 2018. Med to aktive hunder blir det mye tid utendørs - på tur, jakt og prøver. Jeg er veterinær av yrke, og jobber hovedsakelig med hund. For meg er avl på stabil mentalitet og god helse viktig!